Adrian Stanca

Impreuna cu colegii mei din echipa "Tezaurului Folcloric" colind tara cautand "Mostenitori" si muguri de "tezaur". Si aproape intodeauna in drumurile noastre, in pregatirea spectacolului suntem insotiti de cei pe care, cu ani in urma, i-am adus in fata publicului...Atunci erau doar, tinere sperante, acum, ca dovada ca am avut dreptate sa-i sustinem, ei ocupa primele locuri intre cei preferati de public si nu numai in zonele lor...         Reintalnirea aceasta "de pe alte pozitii" este emotionanta. Iata ca intr-o lume in care, aproape zilnic, ne convingem ca "recunostinta este floare rara" m-a dus Dumnezeu sa aflu ca totusi, atunci cand [...]

Toata biografia Adrian Stanca

Doriti sa invitati pe Adrian Stanca la un eveniment?

Introdu in formular informatii cu privire la evenimentul la care doresti sa aduci artistul ales si noi te vom contacta cu informatii legate de costurile cu privire la sonorizare, transport etc. (daca este cazul.). Adauga o descriere cat mai completa a evenimentului tau pentru a putea oferi un feedback complet.

Videos

Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Adrian Stanca - Nu te mai juca cu inima
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
ADRIAN STANCA

Info

Ne pare rau dar nu exista albume!
Impreuna cu colegii mei din echipa "Tezaurului Folcloric" colind tara cautand "Mostenitori" si muguri de "tezaur". Si aproape intodeauna in drumurile noastre, in pregatirea spectacolului suntem insotiti de cei pe care, cu ani in urma, i-am adus in fata publicului...Atunci erau doar, tinere sperante, acum, ca dovada ca am avut dreptate sa-i sustinem, ei ocupa primele locuri intre cei preferati de public si nu numai in zonele lor... 

        Reintalnirea aceasta "de pe alte pozitii" este emotionanta. Iata ca intr-o lume in care, aproape zilnic, ne convingem ca "recunostinta este floare rara" m-a dus Dumnezeu sa aflu ca totusi, atunci cand daruiesti, cand ocrotesti cu dragoste, iubirea se intoarce inmiit. Intr-adevar, emisiunea noastra rezista si fiind permanent in legatura cu publicul din toata tara, are acea audienta de invidiat. Si datorita lor, datorita vedetelor care nu uita ca sunt "copii ai Tezaurului folcloric" intre ei banateanul Adrian Stanca, foarte iubit de public, interpret care in timp, a reusit sa puna in valoare talentul daruit de Dumnezeu prin stradania de ai respecta la fiecare pas pe cei de la care a primit cantecul. Stim ca pentru un tanar, succesul este uneori ametitor. Concesiile, goana dupa aplauze ii mai schimba pe oameni. 

        Dar Adrian, baiatul de la Hitias, a reusit sa depaseasca tentatiile. Au invins in timp sfaturile Luciei Mihaescu si ale Anei Pacatius, "doamnele lui" de la Scoala populara de arta din Timisoara, a invins dorinta permanenta de a invata - este acum student la Universitatea "Mihai Eminescu". Cu siguranta si cei doi ani petrecuti la Bucuresti, intre artisti de marca pe scena celebrului ansamblu "Ciocarlia" au contat foarte mult in evolutia tanarului banatean. 

        Cu mintea de-acum, el selecteaza si va ofera un CD cu cateva piese care il reprezinta. Este insotit in acest demers de un grup de instrumentisti virtuozi; intre ei ii recunoastem pe taragotistul Ion Pieptanar - si el la o vreme laureat al unor prestigioase concursuri folclorice - si pe Cristi Stanca, fratele lui Adrian, acordeonist in ansamblul "Banatul". Inregistrarile vor fi cu siguranta pentru public o reintalnire placuta cu Adrian Stanca, cu cantecul banatean atat de iubit pretutindeni la romani. 

        Pentru noi ele vor aduce bucuria ca nu ne-am inselat. Acea bucurie pe care nu demult am trait-o la Buzias, pe meleagurile natale ale lui Adrian, atunci cand el s-a implicat cu tot sufletul in organizarea spectacolelor "Tezaur folcloric - "Mostenitori" Adrian, baiatul care odinioara s-a straduit sa aduca in emisiunea noastra, intr-o inregistrare speciala, lumea lui - casa parinteasca, neamurile pastratoare de traditiile romanesti. Familia de la Hitias, in marea noastra familie "Tezaurului folcloric", unde Adrian isi pastreaza locul lui. 

Sursa: adrianstanca.ro

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un album ori melodie!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un album ori melodie!
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Adrian Stanca - Nu te mai juca cu inima
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
ADRIAN STANCA

Info

Ne pare rau dar nu exista nici o stire!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un eveniment!

Nume: Adrian Stanca

Nume de scena: Adrian Stanca

Tip artist: