Alex Velea

Nascut in data de 13 mai 1984 in Craiova, Alex Velea este un cantaret roman de muzica dance. Alex Velea a inceput sa cante de mic copil, de la varsta de 11 ani cand devine elev al Palatului Copiilor, urmand ca peste 5 ani sa inceapa studiul canto-ului clasic.Tanarul Alex Velea s-a remarcat dupa castigarea concursului ,,Star Factory’’ editia anului 2003 si dupa participarea la emisiunea Big Brother, urmand sa lanseaze in toamna anului 2006 primul sau album numit Yamasha, lansat in colaborare cu Marius Moga, Smiley, Connect-R, Matteo, Don Baxter si Puya. De pe acest album au fost promovate [...]

Toata biografia Alex Velea

Doriti sa invitati pe Alex Velea la un eveniment?

Introdu in formular informatii cu privire la evenimentul la care doresti sa aduci artistul ales si noi te vom contacta cu informatii legate de costurile cu privire la sonorizare, transport etc. (daca este cazul.). Adauga o descriere cat mai completa a evenimentului tau pentru a putea oferi un feedback complet.

Samples

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un sample!

Videos

Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Alex Velea - E marfa tare [Official video HD]
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Alex Velea - Minim doi [Official video HD]
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Alex Velea - Cand noaptea vine [Official track HQ]
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Kalif - Esemes de Amor
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Alex Velea - Degeaba (Official Video)

Albume

Nascut in data de 13 mai 1984 in Craiova, Alex Velea este un cantaret roman de muzica dance. Alex Velea a inceput sa cante de mic copil, de la varsta de 11 ani cand devine elev al Palatului Copiilor, urmand ca peste 5 ani sa inceapa studiul canto-ului clasic.

Tanarul Alex Velea s-a remarcat dupa castigarea concursului ,,Star Factory’’ editia anului 2003 si dupa participarea la emisiunea Big Brother, urmand sa lanseaze in toamna anului 2006 primul sau album numit Yamasha, lansat in colaborare cu Marius Moga, Smiley, Connect-R, Matteo, Don Baxter si Puya. De pe acest album au fost promovate patru piese: „Yamasha”, „Dragoste la prima vedere” (feat. Connect-R), „Cand sunt cu tine” (feat. Mandinga) si „Doamna mea”. Yamasha i-a adus acestuia titlul de “Best show“, “Best male” si “Best new artist" la Romanian Music Awards.

Alex Velea a cantat in colaborare impreuna cu Anda Adam pentru al doilea album solo al Andei Adam, ,,Confidential ‘’, reusiand un real succes pe posturile de radio si televiziune din tara cu melodia „Ce ti-as face (Selecta)” si  cu Anna Lesko la o melodie de pe editia speciala a albumului  ,,Pentru tine’’. 
Lanseaza  piesele ,,Doar ea’’ si ,, Secret’’ in anul 2009, piese care se bucura deasemenea de un real succes.In acelasi an, Alex Velea isi face debutul pe ecranul de film in filmul ,, Un film Simplu’’, urmand ca in anul 2011 sa participe de asemenea in filmul ,, Nasa’’ in rolul ,,Spanu’’.
Videoclipul piesei ,,Don't say it's over" din anul 2010, are parte de o coregrafie care genereaza cel mai mare flashmob care a avut loc in Piata Constitutiei din Bucuresti.nia. Acesta a avut loc in Piata Constitutiei din Bucuresti, in iunie 2010.

Piesa ,,Wisper’’ este lansata in anul 2011, urmata de ,,Cand noaptea vine’’ in anul 2012, piesa prin care Alex Velea isi face revenirea pe scena muzicii romanesti, urmata de ,,Minim doi’’, piesa care devine hit in scurt timp, ajutata si depasirea pragului de 1 milion de vizualizari pe internet in numai cateva zile.In luna iunie 2012, Alex Velea a castigat premiul pentru ,,Best Pop’’ in cadrul premiilor Romanian Music Awards.Un an mai tarziu, in 2013 a lansat melodiile ,,E Marfa Tare’’si ,, Dincolo de cuvinte’’, care a fost si este prezenta in playlist-urile tuturor statiilor de radio din Romania, numarandu-se printre cele mai difuzate piese timp de mai multe luni de la lansare.

Anul 2014 , un an tumultuos pentru Alex Velea, ii aduce artistului nenumarate impliniri, atat din punct de vere muzical, lansand piesa ,,Din vina ta’’ un real succes care a sta mult timp printre primele melodii in topurile muzicale, precum si alte melodii in colaborare, cat si din punct de vedere sentimental, regasindu-si dragoastea alaturi de Antonia care i-a daruit artistului un baietel.

Discografie

Yamasha (2006) 
Secret (2010)

Cantece promovate

„Yamasha” (2006)
„Dragoste la prima vedere” (feat. Connect-R) (2007)
„Cand sunt cu tine” (feat. Mandinga)
„Doamna mea” (2008)
„Doar ea” (2009)
„Secret” (2009) (feat. Puya)
„Don't Say It's Over” (2010)
„One Shot” (2010)
„Whisper” (2011)
„Cand noaptea vine” (2012)
„Minim doi” (2012)
”Cai verzi pe pereti” (feat Smiley & Don Baxter) 2012
”Dincolo de cuvinte” (feat Smiley) 2013
”E marfa tare” (2013)
"Din vina ta" (2014)

Ca invitat

"Nu mai am timp" (feat. Anna Lesko) (2003)
"Ce ti-as face (Selecta)" (feat. Anda Adam) (2005)
"Mai vrei" (feat. Sisu & Puya) (2006)
"Dragoste la prima vedere II (Daca dragostea dispare)" (feat. Connect-R) (2007)
"Around the World" (feat. Deepside Deejays & Grasu XXL) (2009)
"Convict" (feat. Simplu) (2011)
"Sus pe bar" (feat. Puya) (2010)
"You Give Me Love" (feat. Stefan Stan) (2011)
"Maidanez" (feat. Puya, Doddy, Posset, Mahia) (2012)
Praf (feat. Puya) 2013
Aia e (ft Pacha Man) 2013

Website personal: http://www.alexvelea.com/ro/biografie/ 
Facebook: https://www.facebook.com/alexveleaonline

Albume

Sample Album Nume Cumpara
- One Shot
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Alex Velea - E marfa tare [Official video HD]
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Alex Velea - Minim doi [Official video HD]
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Alex Velea - Cand noaptea vine [Official track HQ]
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Kalif - Esemes de Amor
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Alex Velea - Degeaba (Official Video)

Videoclip oficial: Antonia, Inna, Smiley, Sore (All Stars) – Iarăși e Crăciunul

"Iarăși e Crăciunul" este piesa lansată de sărbători de Kiss FM, ce pune într-un context umoristic realități precum colindele lui Hrușcă, renunțatul la diete, vizitele neanunțate ale socrilor, etc. Pentru realizarea acestui proiect s-a apelat la o paletă largă și [...]

Alex Velea - Din vina ta Live@ aniversarea a 20 ani Roton

Piesa Din vina ta s-a auzit in heavy rotation anul acesta pe radio, iar recent cantaretul a lansat si un videoclip in care apare alaturi de Antonia, Defectul tau sunt eu. sursa: http://www.urban.ro

Revelion cu Smiley si gasca HaHaHa in Piata Constitutiei

Pe scena HaHaHappy New Year București 2015 vor urca cei mai apreciați artiști ai HaHaHa Production – Smiley, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Speak, Doc, Radio Killer, Peter Pop, Giulia, Jazzy Jo, Silviu Pașca, Brighi – într-o [...]

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un eveniment!

Nume: Alex Velea

Nume de scena: Alex Velea

Data nastere: 13 Mai 1984

Ani de activitate: 2003 - prezent

Genuri:

Case de discuri:

  • Detective Records
  • HAHAHA Production

Tip artist: