Alexandra Bonciu

Nascuta pe data de 7 martie 1994, Alexandra Bonciu este studenta al facultatii de  Medicina Generala in cadrul Universitatii Titu Maiorescu.A absolvit Liceul Teoretic "Nicolae Iorga", profilul matematica-informatica din Bucuresti, urmand pana in prezent studiile la facultatea de medicina.Din punct de vedere al carierei muzicale, Alex nu a luat nicio lectie de canto sau de chitara, fiind autodidact si valorificandu-si talentul prin munca, determinare, ambitie si mai ales pasiune pentru aceasta arta.A participat la 2 concursuri folk, primul fiind concursul " Folk fara varsta" in anul 2012, unde a participat alaturi de un grup format din 5 elevi cu melodia [...]

Toata biografia Alexandra Bonciu

Doriti sa invitati pe Alexandra Bonciu la un eveniment?

Introdu in formular informatii cu privire la evenimentul la care doresti sa aduci artistul ales si noi te vom contacta cu informatii legate de costurile cu privire la sonorizare, transport etc. (daca este cazul.). Adauga o descriere cat mai completa a evenimentului tau pentru a putea oferi un feedback complet.

Videos

Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Alexandra Bonciu -

Info

Ne pare rau dar nu exista albume!
Nascuta pe data de 7 martie 1994, Alexandra Bonciu este studenta al facultatii de  Medicina Generala in cadrul Universitatii Titu Maiorescu.
A absolvit Liceul Teoretic "Nicolae Iorga", profilul matematica-informatica din Bucuresti, urmand pana in prezent studiile la facultatea de medicina.

Din punct de vedere al carierei muzicale, Alex nu a luat nicio lectie de canto sau de chitara, fiind autodidact si valorificandu-si talentul prin munca, determinare, ambitie si mai ales pasiune pentru aceasta arta.

A participat la 2 concursuri folk, primul fiind concursul " Folk fara varsta" in anul 2012, unde a participat alaturi de un grup format din 5 elevi cu melodia "Amintiri cu haiducii". Tot in cadrul aceluias concurs, a participat si individual cu piesa " Campuri aurii" a Narcisei Suciu.

Cel de-al doilea concurs a avur loc in primavara acestui an, "Primavara Folkului", unde a cantat melodia " De 30 de ani" a Alinei Manole.

In afara acestor doua concursuri, Alex a mai participat la diferite concursuri de muzica cum ar fi X Factor si Vocea Romaniei.

De asemenea, a mai avut aparitii pe scena cu trupa C.I.B in cadrul concertelor organizate de Rockschool.


Premii: premiul I la categoria interpretare la concursul "Primavara folkului"

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un album ori melodie!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un album ori melodie!
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Alexandra Bonciu -

Festivalul Concurs „Primăvara Folk-ului” are doi castigatori: Alexandra Bonciu si Mihai Cristian

In data de 22 aprilie 2015, la Casa de Cultură a Studenților din București, a avut loc Festivalul Concurs „Primăvara Folk-ului”, organizat de Liga Studenților Electroniști din cadrul Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației.Pentru că folk-ul este mai puțin [...]

Concursul Enciclopedia Muzicala

CONCURSUL Enciclopedia Muzicală a României continuă cu o noua ediție dedicată tinerilor artiști.În această săptămână intră în concurs următoarele soliste:LORINA LASLĂU - VoteazăMIHAELA POPA - VoteazăANDREEA ANA MIHAI - VoteazăALEXANDRA BONCIU - VoteazăANA STANCIULESCU - VoteazăArtistul cu cele mai multe voturi va [...]

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un eveniment!

Nume: Alexandra Bonciu

Nume de scena: Alexandra Bonciu

Data nastere: 7 Martie 1994

Genuri:

Instrumente:

Tip artist: