Antonia Iacobescu

Nascuta in data de 12 aprilie 1989 in Bucuresti, Romania, Antonia este o cantareata de muzica dance, pop si RnB si fotomodel de origine romana.A crescut in Statele Unite ale Americii de la varsta de cinci ani impreuna cu parintii sai, urmand liceul in Las Vegas si intrand in lumea modelling-ului dupa terminarea acestuia, Antonia a participat la sute de sedinte foto pentru cataloage si a ajuns sa colaboreze cu agentii mari din America, cum ar fi Lenz sau Ford Models, insa a ramas cu o parerea proasta despre modelling datorita rivalitatii dintre modele.Canta inca de la frageda varsta de [...]

Toata biografia Antonia Iacobescu

Doriti sa invitati pe Antonia Iacobescu la un eveniment?

Introdu in formular informatii cu privire la evenimentul la care doresti sa aduci artistul ales si noi te vom contacta cu informatii legate de costurile cu privire la sonorizare, transport etc. (daca este cazul.). Adauga o descriere cat mai completa a evenimentului tau pentru a putea oferi un feedback complet.

Videos

Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Antonia - Wild Horses feat. Jay Sean
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Antonia - Hurricane (solo)
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Antonia - Hurricane feat. Puya
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Antonia - Marabou
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Antonia - Jameia

Info

Ne pare rau dar nu exista albume!
Nascuta in data de 12 aprilie 1989 in Bucuresti, Romania, Antonia este o cantareata de muzica dance, pop si RnB si fotomodel de origine romana.

A crescut in Statele Unite ale Americii de la varsta de cinci ani impreuna cu parintii sai, urmand liceul in Las Vegas si intrand in lumea modelling-ului dupa terminarea acestuia, Antonia a participat la sute de sedinte foto pentru cataloage si a ajuns sa colaboreze cu agentii mari din America, cum ar fi Lenz sau Ford Models, insa a ramas cu o parerea proasta despre modelling datorita rivalitatii dintre modele.

Canta inca de la frageda varsta de zece ani si face scoala de muzica in Statele Unite ale Americii preluand influentele muzicale ale oamenilor de culoare din state. Tatal natural al Antoniei s-a despartit de Denise, mama vedetei, pe cand Antonia era doar un bebelus. Intre timp, mama solistei s-a recasatorit cu Mihai Iacobescu si, pe cand cantareata avea doar cinci ani, au plecat cu totii in America. Pe tatal ei natural nu l-a cunoscut nici pana in ziua de azi.

Antonia s-a intors cu familia in Romania dupa 13 ani petrecuti in Utah si Las Vegas. Dupa intoarcere ea l-a intalnit pe Tom Boxer, prin intermediul unui antrenor de fitness care o auzise cantand, impresionandu-i in egala masura cu vocea si frumusetea ei, urmand ca din aceasta intalnire sa ia nastere primul hit ,,Roses in fire’’, melodie care a avut un mare succes in tara si peste hotare. Urmatorul hit a fost canteul „Morena” difuzat pe mai toate posturile de televiziune si pe mai toate posturile radio din tara, melodia a creat o audienta impresionanta. Au urmat  cantece precum "Shake it Mamma" si "Hit'em up girl", care au fost un mare succes.

In luna decembrie a anului 2009 ramane insarcinata si naste in data de 28 august 2010 o fetita care a primit nota 10, numita Maya Rosaria Casstellano.Tatal este Vincenzo Castellano si este nepotul lui Joshua Castellano, proprietarul clubului Bamboo. Cate luni a fost in concediu maternal, Iacobescu a fost nevoita sa stea departe de scena. 

Antonia revine pe scena in vara anului 2011 in noua sa cariera de cantareata solo si lanseaza single-ul „Marionette” urmata de piesa ,,Pleaca’’ in toamna anului 2011, alaturi de trupa Vunk, piesa. In vara anului 2012, Antonia a lansat piesele „I got you” si „Jameia”, cea din urma ajungand pe locul 5 in Romania.

In anul 2013 lanseaza in colaborare cu Puya piesa ,,Hurricane’’ si single-ul ,,Marabou’’, un real succes al anului.

Anul 2014 ii aduce primul loc in tabloidele mondene, cat si primele paginii ale revistelor si ziarelor, fapt datorat situatiilor prin care trece, divortand de fostul sot si dand nastere unui minunat baietel al carui tata este cantaretul Alex Velea.


Website personal: www.antoniaofficial.com
Facebook: https://www.facebook.com/AntoniaOfficial

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un album ori melodie!
Album Nume
- Wild Horses feat. Jay Sean
- Hurricane (solo)
- Hurricane feat. Puya
- Nu stau in Hawaii
- Marabou
- Jameia
- I Got You / Jameia (Medley)
- I Got You
- Santa Baby
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Antonia - Wild Horses feat. Jay Sean
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Antonia - Hurricane (solo)
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Antonia - Hurricane feat. Puya
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Antonia - Marabou
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Antonia - Jameia

Videoclip oficial: Antonia, Inna, Smiley, Sore (All Stars) – Iarăși e Crăciunul

"Iarăși e Crăciunul" este piesa lansată de sărbători de Kiss FM, ce pune într-un context umoristic realități precum colindele lui Hrușcă, renunțatul la diete, vizitele neanunțate ale socrilor, etc. Pentru realizarea acestui proiect s-a apelat la o paletă largă și [...]

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un eveniment!

Nume: Antonia Iacobescu

Nume de scena: Antonia

Data nastere: 12 Aprilie 1989

Ani de activitate: 2000 - prezent

Genuri:

Case de discuri:

  • Roton

Tip artist: