Cosmin Bogdan

Cosmin Bogdan este un instrumentist ce a indragit de la o varsta frageda chitara si, mai apoi, orga.In anul 1997 unchiul sau i-a realizat o chitara din lemn la care a deprins tainele acestui instrument. In anul urmator profesorul de muzica l-a ajutat sa invete si orga. In acel an a primit si un mini-pian la care a exersat cu pasiune si si-a dezvoltat tehnica pentru acest instrument. In anul 2000 a invatat sa cante si la acordeon, primind in dar un asemenea instrument de la bunica lui.Incepand din anul 2005 face parte din corul bisericii din care face parte. In [...]

Toata biografia Cosmin Bogdan

Doriti sa invitati pe Cosmin Bogdan la un eveniment?

Introdu in formular informatii cu privire la evenimentul la care doresti sa aduci artistul ales si noi te vom contacta cu informatii legate de costurile cu privire la sonorizare, transport etc. (daca este cazul.). Adauga o descriere cat mai completa a evenimentului tau pentru a putea oferi un feedback complet.

Videos

Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Cosmin Bogdan - Recital de pian

Info

Ne pare rau dar nu exista albume!
Cosmin Bogdan este un instrumentist ce a indragit de la o varsta frageda chitara si, mai apoi, orga.
In anul 1997 unchiul sau i-a realizat o chitara din lemn la care a deprins tainele acestui instrument. In anul urmator profesorul de muzica l-a ajutat sa invete si orga. In acel an a primit si un mini-pian la care a exersat cu pasiune si si-a dezvoltat tehnica pentru acest instrument. In anul 2000 a invatat sa cante si la acordeon, primind in dar un asemenea instrument de la bunica lui.

Incepand din anul 2005 face parte din corul bisericii din care face parte. In aceeasi perioada a participat la cateva spectacole de muzica populara impreuna cu profesorul sau de muzica.

Din anul 2010 a aprofundat mai mult pianul si a participat la diverse festivaluri/concursuri de muzica precum Concursul de pian Irina Satchi – Rm. Valcea sau Concursul de pian din Timisoara unde a inregistrat succese notabile. In repertoriul sau de pian gasim piese ale marilor compozitori precum Beethoven, Chopin, Haydn, Bach sau Rahmaninov.

In prezent este student la Conservatorul de muzica 

Facebook: https://www.facebook.com/cosmin86b?fref=ts

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un album ori melodie!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un album ori melodie!
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Cosmin Bogdan - Recital de pian

Info

Ne pare rau dar nu exista nici o stire!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un eveniment!

Nume: Cosmin Bogdan

Nume de scena: Cosmin Bogdan

Data nastere: 8 Martie 1986

Ani de activitate: 2010 - prezent

Genuri:

Tip artist: