Crina Prata

S-a nascut in 1975 in Turda, judetul Cluj, este casatorita si are o fetita de 4 ani - Alecsia Maria. A urmat cursurile Scolii Primare din Tureni, judetul Cluj, Liceul Nicolae Balcescu si Gheorghe Sincai din Cluj (clasele 9-11) si Liceul Teoretic Mihai Viteazul din Turda (clasa a 12-a). Este absolventa a Universitatii Crestine Dimitrie Cantemir - Facultatea de Drept din Cluj. In prezent este cursanta in ultimul an a Scolii Populare de Arte Cluj-Napoca - Sectia Turda (clasa Canto-Muzica Populara, profesor Ioan Gherman).Pana la debutul sau in muzica a desfasurat activitati juridice (consilier juridic) in cadrul mai multor societati [...]

Toata biografia Crina Prata

Doriti sa invitati pe Crina Prata la un eveniment?

Introdu in formular informatii cu privire la evenimentul la care doresti sa aduci artistul ales si noi te vom contacta cu informatii legate de costurile cu privire la sonorizare, transport etc. (daca este cazul.). Adauga o descriere cat mai completa a evenimentului tau pentru a putea oferi un feedback complet.

Videos

Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Crina Praţa - Nu ştiu bade ce-i cu mine (Official video)
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Crina Prata - Cetera Cu Patru Strune
Voturi: 149
S-a nascut in 1975 in Turda, judetul Cluj, este casatorita si are o fetita de 4 ani - Alecsia Maria. A urmat cursurile Scolii Primare din Tureni, judetul Cluj, Liceul Nicolae Balcescu si Gheorghe Sincai din Cluj (clasele 9-11) si Liceul Teoretic Mihai Viteazul din Turda (clasa a 12-a). Este absolventa a Universitatii Crestine Dimitrie Cantemir - Facultatea de Drept din Cluj. In prezent este cursanta in ultimul an a Scolii Populare de Arte Cluj-Napoca - Sectia Turda (clasa Canto-Muzica Populara, profesor Ioan Gherman).
Pana la debutul sau in muzica a desfasurat activitati juridice (consilier juridic) in cadrul mai multor societati comerciale, iar din anul 2002 lucreaza in cadrul propriei societati comerciale. Incepand cu anul 2007 s-a specializat in domeniul intretinerii si infrumusetarii corporale , in acel an deschizand un salon care ofera, si in prezent,servicii complete de infrumusetare.

Debutul oficial al Crinei Praţa

In perioada in care a urmat cursurile liceale a fost inscrisa la Scoala Populara de Arte Cluj, Sectia Canto-Muzica Populara, la care a fost nevoita sa renunte datorita mutarii acesteia impreuna cu parintii in alta localitate, ramanand in suflet cu o neimplinire. In cursul anului 2010, incurajata fiind de membrii familiei, se inscrie la Scoala Populara de Arte ,,Tudor Jarda" Cluj - Sectia Canto-Muzica Populara din Turda.
Desi, la acea vreme, s-a inscris la scoala amintita mai sus pentru a-si ,,linisti si impaca sufletul", fara a avea intentia de a "profesa" in acest domeniu, la insistentele profesorului coordonator incepe sa aiba aparitii publice la diverse manifestari culturale organizate pe plan local ( in Turda). Cu acele ocazii a inceput sa fie remarcata si apreciata de localnici, motiv care a determinat-o sa se implice mai activ in aceasta activitate si sa puna bazele unui proiect muzical sub indrumarea profesorului coordonator Ioan Gherman.
Astfel, la data de 13.06.2011 debuteaza ca si interpret de muzica populara in cadrul unui targ al mestesugarilor organizat la Turda. 
Anul 2012 a inceput pentru interpreta cu o multitudine de evenimente organizate de catre Casa de Cultura Turda, Primaria Turda si Asociatia Slow Food Turda, cu aceasta din urma participand si la Terra Madre Balkans 2012, eveniment desfăşurat la Sofia în perioada 29 iunie - 1 iulie 2012. Tot in aceasta perioada si-a facut debutul si la televiziune (TVR Cluj - Vine Cluju' pe la noi, Favorit tv - La izvorul dorului, Somes TV , etc.). 


Album Nume
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Crina Praţa - Nu ştiu bade ce-i cu mine (Official video)
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Crina Prata - Cetera Cu Patru Strune
Voturi: 149

Info

Ne pare rau dar nu exista nici o stire!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un eveniment!

Nume: Crina Prata

Nume de scena: Crina Prața

Data nastere: 18 Iunie 1975

Genuri:

Tip artist: