Cristian Sandrin

Cristian Sandrin incepe studiul pianului impreuna cu Marina Dragomirescu si Cristian Dumitrescu la Scoala de Muzica nr. 5 continuand apoi la Colegiul National de Arte „Dinu Lipatti”. Alaturi de pasiunea sa pentru repertoriul romantic, Cristian se dedica activ studierii repertoriului clasic, in special concertele pentru pian de Mozart debutand anul trecut in dubla postura de dirijor si solist cu Concertul in mi b major pentru pian si orchestra KV 449, iar in iunie 2015 va dirija si interpreta Concertul in la major, nr. 23 in in cadrul Academy Piano Festival.Cristian Sandrin a aparut pe scenele Ateneului Roman, la Salle Cortot [...]

Toata biografia Cristian Sandrin

Doriti sa invitati pe Cristian Sandrin la un eveniment?

Introdu in formular informatii cu privire la evenimentul la care doresti sa aduci artistul ales si noi te vom contacta cu informatii legate de costurile cu privire la sonorizare, transport etc. (daca este cazul.). Adauga o descriere cat mai completa a evenimentului tau pentru a putea oferi un feedback complet.

Videos

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un video!

Info

Ne pare rau dar nu exista albume!
Cristian Sandrin incepe studiul pianului impreuna cu Marina Dragomirescu si Cristian Dumitrescu la Scoala de Muzica nr. 5 continuand apoi la Colegiul National de Arte „Dinu Lipatti”.

Alaturi de pasiunea sa pentru repertoriul romantic, Cristian se dedica activ studierii repertoriului clasic, in special concertele pentru pian de Mozart debutand anul trecut in dubla postura de dirijor si solist cu Concertul in mi b major pentru pian si orchestra KV 449, iar in iunie 2015 va dirija si interpreta Concertul in la major, nr. 23 in in cadrul Academy Piano Festival.

Cristian Sandrin a aparut pe scenele Ateneului Roman, la Salle Cortot – Paris, St James Piccadilly si Queen Elisabeth Hall – Londra, Salla „Manuel de Falla” – Madrid. Pe langa numeroasele concerte sustinute in tara natala, Cristian este un pianist extrem de activ pe scenele britanice sustinand concerte si recitaluri la Royal Academy of Music, Yamaha Chapell Centre, in Oxford, Brighton, Wellingborough si Chipping Campden. Tanarul pianist concerteaza regulat in Romania, colaborand cu orchestrele filarmonice din Bacau, Sibiu, Ramnicu-Valcea, Targu-Jiu sub bagheta dirijorilor Ovidiu Balan, Florin Totan, Mark Cikes.

A participat la numeroase masterclassuri de pian, avand ocazia sa lucreze cu Angela Hewitt, Pascal Devoyon, Jacques Rouvier, Pavel Gililov, Kathrin Stott, Yevgheny Sudbin, Stephen Osborne, Ronan O’Hara, Francoise Thinat, Natalia Trull, Naum Grubert, Fulvio Turissini, Jenny Zacharieva si Iustin Oprean. In anul 2011, Cristian primeste premiul „Pianoforte e orchestra” pentru cea mai buna interpretare a unui concurs de pian in cadrul „San Daniele Piano Meeting”.

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un album ori melodie!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un album ori melodie!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un video!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici o stire!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un eveniment!

Nume: Cristian Sandrin

Nume de scena: Cristian Sandrin

Genuri:

Instrumente:

Tip artist: