Evelina Daiana Andries

Numele meu este Evelina Daiana Andries. Sunt absolventa a Colegiului de Muzica Sigismund Toduta din Cluj. 

Pe parcursul anilor scolari am studiat harpa cu doamna Profesoară Delia Bacneanu si am obtinut diverse premii la oplimpiade si concursuri : premiul I la Olimpiada nationala de muzica (2015), mentiunea I la Concursul national de compozitie (2015), premiul II la Olimpiada nationala de muzica (2014), premiul III la Olimpiada nationala de muzica (2013), mentiune la Olimpiada nationala de muzica  (2012), premiul II la Olimpiada nationala de muzica (faza zonala)-2011, premiul I la Concursul international ‘Timotei Popovici’-2o11, premiul I la Olimpiada [...]

Toata biografia Evelina Daiana Andries

Doriti sa invitati pe Evelina Daiana Andries la un eveniment?

Introdu in formular informatii cu privire la evenimentul la care doresti sa aduci artistul ales si noi te vom contacta cu informatii legate de costurile cu privire la sonorizare, transport etc. (daca este cazul.). Adauga o descriere cat mai completa a evenimentului tau pentru a putea oferi un feedback complet.

Videos

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un video!

Info

Ne pare rau dar nu exista albume!

Numele meu este Evelina Daiana Andries. Sunt absolventa a Colegiului de Muzica Sigismund Toduta din Cluj. 

Pe parcursul anilor scolari am studiat harpa cu doamna Profesoară Delia Bacneanu si am obtinut diverse premii la oplimpiade si concursuri : premiul I la Olimpiada nationala de muzica (2015), mentiunea I la Concursul national de compozitie (2015), premiul II la Olimpiada nationala de muzica (2014), premiul III la Olimpiada nationala de muzica (2013), mentiune la Olimpiada nationala de muzica  (2012), premiul II la Olimpiada nationala de muzica (faza zonala)-2011, premiul I la Concursul international ‘Timotei Popovici’-2o11, premiul I la Olimpiada nationala de muzica (faza zonala)-2010 si premiul III la etapa nationala, Recital la conservatorul din Tel Aviv (Israel); Recital in Chisinau la liceul Ciprian Porumbescu; recital la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj; Solista cu orchestra (2014-2015), diferite recitaluri si colaborari.

    

Acum,  sunt studenta in anul II la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti la clasa Prof. Dr.  Ion Ivan Roncea. Actuala etapa de invatamant mi-a oferit sansa de a-mi deschide noi oportunitati de desfasurare a activitatii mele artistice: Concert la Ateneul Roman cu Orchestra UNMB; Concert cu Orchestra Nationala de Tineret in Bulgaria si Chisinau; Recital „Neconventional’-solo- la Craiova-in deschiderea festivalului Europa Season; Concert de Craciun in cadrul orchestrei din Sibiu, Recital de harpa in cadrul Festivalului Cheii la UNMB.

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un album ori melodie!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un album ori melodie!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un video!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici o stire!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un eveniment!

Nume: Evelina Daiana Andries

Nume de scena: Evelina Daiana Andries

Genuri:

Instrumente:

Tip artist: