Goodbye to Gravity

Povestea trupei GOODBYE TO GRAVITY începe în anul 2011. Patru membri ai formației Thunderstorm - Alex Pascu (bas), Bogdan Enache (tobe), Vlad Țelea (chitară) și Mihai Alexandru (chitară) - l-au cooptat în grupul lor pe Andrei Galuț - solist vocal. Acesta a fost câștigătorul ediției din 2008 al concursului de televiziune "Megastar". Evenimentele notabile din anul de debut sunt concertul susținut la B'ESTFEST (iulie) și participarea la Romanian Metal Meeting. Anul 2012 a reprezentat perioada în care notorietatea trupei a crescut vizibil în lumea metal. Atunci au fost finaliști la concursul New Blood Awards, au lansat 2 videoclipuri ("The Cage" și " I Won't Wait ") iar în noiembrie au lansat primul [...]

Toata biografia Goodbye to Gravity

Doriti sa invitati pe Goodbye to Gravity la un eveniment?

Introdu in formular informatii cu privire la evenimentul la care doresti sa aduci artistul ales si noi te vom contacta cu informatii legate de costurile cu privire la sonorizare, transport etc. (daca este cazul.). Adauga o descriere cat mai completa a evenimentului tau pentru a putea oferi un feedback complet.

Videos

Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Goodbye to Gravity - The Day We Die
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Goodbye to Gravity - Shadow Puppets (Lyric Video)
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Goodbye to Gravity - Atonement
Povestea trupei GOODBYE TO GRAVITY începe în anul 2011. Patru membri ai formației Thunderstorm - Alex Pascu (bas), Bogdan Enache (tobe), Vlad Țelea (chitară) și Mihai Alexandru (chitară) - l-au cooptat în grupul lor pe Andrei Galuț - solist vocal. 
Acesta a fost câștigătorul ediției din 2008 al concursului de televiziune "Megastar". 
Evenimentele notabile din anul de debut sunt concertul susținut la B'ESTFEST (iulie) și participarea la Romanian Metal Meeting. 

Anul 2012 a reprezentat perioada în care notorietatea trupei a crescut vizibil în lumea metal. Atunci au fost finaliști la concursul New Blood Awards, au lansat 2 videoclipuri ("The Cage" și " I Won't Wait ") iar în noiembrie au lansat primul album, intitulat chiar "GOODBYE TO GRAVITY". Albumul a fost desemnat "cel mai bun album al anului 2012" la Metalhead Awards.

În 2013 Goodbye to Gravity a concertat la mai multe festivaluri, precum B'ESTFEST, Rock the City, Maximum Rock Festival și I am The Rocker iar în 2014 au început munca de studio pentru cel de-al doilea album pentru care au semnat un contract cu casa de discuri Universal Music, și acesta fiind un semnal că muzica lor este una de calitate și merită susșinută și promovată.

Lansarea celui de-al doilea album - "MANTRAS OF WAR" - a fost programată pentru sfârșitul lunii octombrie 2015.
Data de 30 octombrie 2015 s-a transformat, însă, în una din cele mai mari tragedii ale muzicii românești și nu doar a muzicii. În timpul concertului de lansare a albumului, eveniment ce avea loc la Club Colectiv din București, a izbucnit un incendiu devastator cauzat de efectele pirotehnice ale show-lui.
Bilanțul trgic al evenimentului este de 56 de persoane decedate dintre care 4 sunt membrii ai trupei Goodbye To Gravity: Vlad Țelea, Mihai Alexandru, Bogdan Enache și Alex Pascu. Solistul Andrei Galuț este singurul membru supraviețuitor al trupei.

Chiar dacă trupa GOODBYE TO GRAVITY încetează să mai existe, povestea ei va dăinui, din păcate marcată tragic, dar respectată de o țară întreagă. Aceasta este povestea tinereții care vrea să zboare tot mai sus, să fie liberă.
Iar libertatea pe care acești băieți au iubit-o va trebui să inspire generații și să motiveze oamenii în a iubi mai mult și a fi ei înșiși, în libertate și pentru libertate.
 
Album Nume
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Goodbye to Gravity - The Day We Die
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Goodbye to Gravity - Shadow Puppets (Lyric Video)
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Goodbye to Gravity - Atonement

Muzica e mai săracă și lumea mai mică

În urmă cu două săptămâni urmăream cu mult entuziasm lansarea single-ului “Atonement” al băieților de la Goodbye to Gravity. Super muzică și super videoclip! Nu este cu nimic mai prejos față de trupele mari “din afară” cu care facem, încă, [...]

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un eveniment!

Nume: Goodbye to Gravity

Nume de scena: Goodbye to Gravity

Ani de activitate: 2011 - prezent

Genuri:

Case de discuri:

  • Universal Music

Instrumente:

Tip artist: