Neumann Eduard Jack

Doriti sa invitati pe Neumann Eduard Jack la un eveniment?

Introdu in formular informatii cu privire la evenimentul la care doresti sa aduci artistul ales si noi te vom contacta cu informatii legate de costurile cu privire la sonorizare, transport etc. (daca este cazul.). Adauga o descriere cat mai completa a evenimentului tau pentru a putea oferi un feedback complet.

Videos

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un video!

Nascut in Tulcea, Neumann Eduard Jack s-a nascut intr-o perioada in care jazz-ul era interzis in tara noastra si a facut cunostiinta cu muzica pentru prima oara in 1987.


Este un fost membru in ,,Jazz Unit’’ si a inregistrat alaturi de Vlaicu Golcea si Lucian Ban primul live jazz CD din Romania intitulat Changes, in anul 1998.


Impreuna cu Harry Tavitian si Orient Express, concerteaza la Smithsonian Folklife Festival din Washington (1999) si la World Expo (Hanovra, 2000).


A fondata trupa funk ,,Blazzaj’’ in anul 1997 si a compus doua albume si alte creatii care sunt interpretate de trupa si astazi.


Anul 2000 vine cu un premiu pentru Neumann Eduard Jack din partea Uniunii Compozitorilor din Romania pentru albumul ,,From Now on’’ al trupei ,,Jazz Unit’’, cu distinctia de albumul jazz al anului.


A colaborat cu Tavi Scurtu, Utu Pascu, Florin Barbu, Victor Miclaus, Horia Crisovan, Johnny Bota, Liviu Butoi, Toni Kuhn, Dan Ionescu,A.G. Winberger, Lucian Ban, Vlaicu Golcea si altii.


Neumann Eduard Jack a cantat si in Marea Britanie vreme de 7 ani impreuna cu Terry Seabrook, Spike Wells, Wayne McConnell, Quentin Collins, Tristan Banks, Dan Sheppard, Raplh Earle, Andy Maslen, Josh Peach, Rob Leake, Pete Burden, Del Turner, Francesco Locastro, Ross Ian Lardner, Nyika, David Charles.


Vreme de cativa ani, Eddie a sustinut o rezidenta de muzica de teatru si performance la Teatrul ,,LUNI’’ de la Green Hours din Bucuresti.
Album Nume

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un video!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici o stire!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un eveniment!

Nume: Neumann Eduard Jack

Genuri:

Tip artist: