Sebastian Spanache

Sebastian spanache este unul dintre liderii din urmatoarea generatie de pianisti de jazz și compozitori ai scenei muzicii romanesti. A început călătoria muzicală în orașul său natal Timișoara, unde a început să cânte la pian la vârsta de 5 și apoi a preluat studiul jazz, în timp ce invatala Colegiul National de Arte Ion Vidu. În timp ce încă studiază pianul clasic de la liceu, Sebastian a fondat prima sa banda  Jazz / Funk,mai târziu au strabatut toată România și au câștigat numeroase premii la concursuri studențești. După facultate, el a trecut inspre direcțiile de compoziție, spre o margine mai moderna, cu Jazz latin și funk . În [...]

Toata biografia Sebastian Spanache

Doriti sa invitati pe Sebastian Spanache la un eveniment?

Introdu in formular informatii cu privire la evenimentul la care doresti sa aduci artistul ales si noi te vom contacta cu informatii legate de costurile cu privire la sonorizare, transport etc. (daca este cazul.). Adauga o descriere cat mai completa a evenimentului tau pentru a putea oferi un feedback complet.

Videos

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un video!

Info

Ne pare rau dar nu exista albume!
Sebastian spanache este unul dintre liderii din urmatoarea generatie de pianisti de jazz și compozitori ai scenei muzicii romanesti.
A început călătoria muzicală în orașul său natal Timișoara, unde a început să cânte la pian la vârsta de 5 și apoi a preluat studiul jazz, în timp ce invatala Colegiul National de Arte Ion Vidu.

În timp ce încă studiază pianul clasic de la liceu, Sebastian a fondat prima sa banda  Jazz / Funk,mai târziu au strabatut toată România și au câștigat numeroase premii la concursuri studențești. 

După facultate, el a trecut inspre direcțiile de compoziție, spre o margine mai moderna, cu Jazz latin și funk . În timp ce invata la Conservatorul Național din Timișoara, Sebastian a participat, de asemenea la facultate de jazz-pop din Europa Centrală de Est, Richard Oschanitzky Facultatea de la Universitatea Tibiscus. 

Sebastian a avut posibilitatea de a canta cu unii dintre cele mai influenti muzicieni de jazz din România și din străinătate. Sebastian compune, de asemenea, muzică pentru filme și jocuri video și a câștigat premii la concursuri internaționale de muzică și recenzii în reviste de prestigiu, cum ar fi Downbeat și site-uri web, cum ar fi Gamespot.com, deviantART și JayisGames.

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un album ori melodie!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un album ori melodie!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un video!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici o stire!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un eveniment!

Nume: Sebastian Spanache

Genuri:

Tip artist: