Strungaru Simona

Simona Strungaru este pianistă, dirjor de orchestră, orchestrator și compozitor de muzică de film. În calitate de solist a susţinut concerte cu Orchestra de Cameră a Radiodifuziunii Române, "De Haagse Instrumentalisten" din Haga/ Olanda, orchestrele filarmonicilor din Bacău, Ploieşti, Botoşani, Constanţa. Ca dirijor şi orchestrator, Simona Strungaru abordează stiluri muzicale variate. A dirijat premiera mondială a operei S.A.L.O. (Standard American Lexicographical Opera) de Michael Karr în 2010, într-o producţie a "Prime Foundation" şi Grand Theater Groningen, din Groningen/ Olanda. În 2014 a semnat coloana sonoră a filmului "Fantana Fermecata" regizat de Andrei Enoiu, partitura fiind interpretată de "Green Orchestra". În 2013 a orchestrat muzica [...]

Toata biografia Strungaru Simona

Doriti sa invitati pe Strungaru Simona la un eveniment?

Introdu in formular informatii cu privire la evenimentul la care doresti sa aduci artistul ales si noi te vom contacta cu informatii legate de costurile cu privire la sonorizare, transport etc. (daca este cazul.). Adauga o descriere cat mai completa a evenimentului tau pentru a putea oferi un feedback complet.

Videos

Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
URMA - Terminus / MTV Unplugged Rehearsals with Green Orchestra / The Mincu House / Bucharest

Info

Ne pare rau dar nu exista albume!
Simona Strungaru este pianistă, dirjor de orchestră, orchestrator și compozitor de muzică de film. 

În calitate de solist a susţinut concerte cu Orchestra de Cameră a Radiodifuziunii Române, "De Haagse Instrumentalisten" din Haga/ Olanda, orchestrele filarmonicilor din Bacău, Ploieşti, Botoşani, Constanţa. 

Ca dirijor şi orchestrator, Simona Strungaru abordează stiluri muzicale variate. A dirijat premiera mondială a operei S.A.L.O. (Standard American Lexicographical Opera) de Michael Karr în 2010, într-o producţie a "Prime Foundation" şi Grand Theater Groningen, din Groningen/ Olanda. 

În 2014 a semnat coloana sonoră a filmului "Fantana Fermecata" regizat de Andrei Enoiu, partitura fiind interpretată de "Green Orchestra". În 2013 a orchestrat muzica trupei Cobzality şi a dirijat Fiarmonica Banatul din Timisoara intr-o colaborare excepţională Cobzality simfonic. A dirijat Modern Jazz Balkan în varianta simfonică la Blue Note Hall din Amsterdam.Simona Strungaru este o pasionatĂ a muzicii de cameră, evoluând în diferite formule instrumentale şi abordând un repertoriu vast.

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un album ori melodie!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un album ori melodie!
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
URMA - Terminus / MTV Unplugged Rehearsals with Green Orchestra / The Mincu House / Bucharest

Info

Ne pare rau dar nu exista nici o stire!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un eveniment!

Nume: Strungaru Simona

Genuri:

Instrumente:

Tip artist: