Taraful Mandi Pana

Taraful Mandi Pana abordeaza un repertoriu foarte vast si variat, muzica populara si de petrecere din toate zonele tarii si piese traditionale internationale.Taraful Mandi Pana are o experienta vasta, sustinand numeroase concerte nationale si internationale, in tari precum Portugalia din Europa sau tari din Asia.Membri:1.MITUS RADUCANU — un acordeonist de exceptie care abordeaza cu mare lejeritate melodiile de folclor, lautaresti si cafe concert. De-a lungul anilor a avut numeroase emisiuni tv la Etno, Antena 1, Pro Tv.2.FANE BOBESTEANU — tambalul il reprezinta cu cinste pentru ca a avut sansa sa se nasca intr-o familie de muzicanti. A invatat nu numai [...]

Toata biografia Taraful Mandi Pana

Doriti sa invitati pe Taraful Mandi Pana la un eveniment?

Introdu in formular informatii cu privire la evenimentul la care doresti sa aduci artistul ales si noi te vom contacta cu informatii legate de costurile cu privire la sonorizare, transport etc. (daca este cazul.). Adauga o descriere cat mai completa a evenimentului tau pentru a putea oferi un feedback complet.

Videos

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un video!

Info

Ne pare rau dar nu exista albume!
Taraful Mandi Pana abordeaza un repertoriu foarte vast si variat, muzica populara si de petrecere din toate zonele tarii si piese traditionale internationale.

Taraful Mandi Pana are o experienta vasta, sustinand numeroase concerte nationale si internationale, in tari precum Portugalia din Europa sau tari din Asia.

Membri:
1.MITUS RADUCANU — un acordeonist de exceptie care abordeaza cu mare lejeritate melodiile de folclor, lautaresti si cafe concert. De-a lungul anilor a avut numeroase emisiuni tv la Etno, Antena 1, Pro Tv.
2.FANE BOBESTEANU — tambalul il reprezinta cu cinste pentru ca a avut sansa sa se nasca intr-o familie de muzicanti. A invatat nu numai sa cante ci si sa aiba un caracter deosebit. El este motorul orchestrei.
3.ADRIAN RADU — basist care a reusit intr-o perioada scurta de timp sa se adapteze la modul de lucru al tarafului, care reuseste cu mare usurinta sa capteze atentia spectatorilor prin tehnica sa desavarsita.

Repertoriu: muzica de petrecere, muzica lautareasca, muzica populara, cafe concert 

Sursa: www.formatiinunta.com

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un album ori melodie!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un album ori melodie!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un video!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici o stire!

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un eveniment!

Nume: Taraful Mandi Pana

Nume de scena: Taraful Mandi Pana

Genuri:

Tip artist: