Trupa Outstorm

Outstorm este o formatie de rock alternativ din Iasi, fondata in 2013. Componenta actuala este: Lucian Sebastian Radu (voce/chitara), Daniel Costescu (bas), Octav Amarandei (tobe). Formatia are debutul oficial in 11 aprilie 2014, la Bacau (Pub S), in deschiderea trupei iesene GOD, urmand sa sustina concerte in orasele: Galati, Suceava, Iasi, deschide un concert E.M.I.L. si bifeaza prezente la festivaluri precum "Rock Stage Festival" (Galati), "Zilele Prieteniei Bergenbier" (Iasi), Route68 Summerfest (Gurasada- Locul 2 pe Brand New stage) sau "Zilele Nordului" (Darabani).Outstorm este caracterizata de compozitii proprii, ce imbina riff-urile energice si bine puse la punct, cu elemente de power balad, [...]

Toata biografia Trupa Outstorm

Doriti sa invitati pe Trupa Outstorm la un eveniment?

Introdu in formular informatii cu privire la evenimentul la care doresti sa aduci artistul ales si noi te vom contacta cu informatii legate de costurile cu privire la sonorizare, transport etc. (daca este cazul.). Adauga o descriere cat mai completa a evenimentului tau pentru a putea oferi un feedback complet.

Videos

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un video!

Info

Ne pare rau dar nu exista albume!
Outstorm este o formatie de rock alternativ din Iasi, fondata in 2013. Componenta actuala este: Lucian Sebastian Radu (voce/chitara), Daniel Costescu (bas), Octav Amarandei (tobe). 

Formatia are debutul oficial in 11 aprilie 2014, la Bacau (Pub S), in deschiderea trupei iesene GOD, urmand sa sustina concerte in orasele: Galati, Suceava, Iasi, deschide un concert E.M.I.L. si bifeaza prezente la festivaluri precum "Rock Stage Festival" (Galati), "Zilele Prieteniei Bergenbier" (Iasi), Route68 Summerfest (Gurasada- Locul 2 pe Brand New stage) sau "Zilele Nordului" (Darabani).

Outstorm este caracterizata de compozitii proprii, ce imbina riff-urile energice si bine puse la punct, cu elemente de power balad, solo-uri de chitara ce ies din tipare, un sound lucrat si o energie la care nimeni nu se asteapta in aparitiile live. Trupa lucreaza in prezent la primul album Outstorm, piese ca "Freedom", "Storm", "Back Home", "Let It Rain" sau cele mai noi piese cu videoclip, "Stay Away" si "We Are Hardcore", putand fi ascultate pe:

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCEA6z3UpKskh0pfMwap_EGQ
Soundcloud: https://soundcloud.com/outstorm-band
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Outstorm/187951278064880

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un album ori melodie!
Album Nume
- Back-Home
- Freedom-FX
- Hardcore
- OBLX-Stay-away
- Storm

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un video!

S-a încheiat a patra și ultima semifinală din cadrul Rock Frate

S-a încheiat a patra și ultima semifinală din cadrul Rock Frate și abia așteptăm finala de pe 13 mai. Mulțumim publicului prezent și trupelor Rapture, Les Ex și Outstorm pentru aportul la o seară excelentă de rock. Ne dorim să [...]

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un eveniment!

Nume: Trupa Outstorm

Nume de scena: Trupa Outstorm

Ani de activitate: 2013 - prezent

Genuri:

Tip artist: