Trupa Phobia

Componenta Trupei:Alex Precup – voce, clapeCatalin Draghici – chitaraTiberiu Tuluca – bassOvidiu Precup  -tobe Suntem o trupa tanara, fondata la inceputul anului 2013 de catre mine (Tiberiu T. - bass) si Catalin Draghici - chitara. Amandoi veneam din alta trupa (Obsesia), insa ne-am hotarat asupra unui nou proiect muzical orientat catre un stil mai agresiv, date fiind si influentele muzicale ale fiecaruia (Pantera, 5 Finger Death Punch, Testament - ca sa enumar doar 3 dintre ele).In scurt timp am gasit si al 2-lea chitarist in persoana lui Catalin Simion (zis si "Tzopi"), si ulterior 2 baieti foarte talentati si entuziasti: Alex [...]

Toata biografia Trupa Phobia

Doriti sa invitati pe Trupa Phobia la un eveniment?

Introdu in formular informatii cu privire la evenimentul la care doresti sa aduci artistul ales si noi te vom contacta cu informatii legate de costurile cu privire la sonorizare, transport etc. (daca este cazul.). Adauga o descriere cat mai completa a evenimentului tau pentru a putea oferi un feedback complet.

Videos

Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
trupa Phobia - Posada Rock 2014 - piesele 3&4
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Trupa Phobia - Posada, Piesele 1&2

Info

Ne pare rau dar nu exista albume!
Componenta Trupei:
Alex Precup – voce, clape
Catalin Draghici – chitara
Tiberiu Tuluca – bass
Ovidiu Precup  -tobe

Suntem o trupa tanara, fondata la inceputul anului 2013 de catre mine (Tiberiu T. - bass) si Catalin Draghici - chitara. 
Amandoi veneam din alta trupa (Obsesia), insa ne-am hotarat asupra unui nou proiect muzical orientat catre un stil mai agresiv, date fiind si influentele muzicale ale fiecaruia (Pantera, 5 Finger Death Punch, Testament - ca sa enumar doar 3 dintre ele).
In scurt timp am gasit si al 2-lea chitarist in persoana lui Catalin Simion (zis si "Tzopi"), si ulterior 2 baieti foarte talentati si entuziasti: Alex si Ovidiu Precup (voce/clape si tobe).
Inca de la inceput ne-am propus sa avem propriile noastre compozitii, dupa aproximativ 4 luni avand deja 5-6 piese proprii, cat sa sustinem primele concerte in deschiderea altor trupe.
Si ca sa inchei cu membrii formatiei, prin componenta Phobia au mai trecut Alex Ungureanu (in locul lui Tzopi) si Laurentiu Lemnaru (o colaborare scurta cu ocazia participarii la festivalul Posada Rock 2014 din Campulung-Muscel, orasul nostru natal).
Ajungand in prezent, Phobia inseamna 4 tipi entuziasti (Alex, Ovi, Cata, Tibi), 14 piese proprii in maniera metal, 1 pagina de Facebook (+ zilele astea si un canal de youtube al trupei) si cateva concerte interesante care se anunta in viitor.

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un album ori melodie!
Album Nume
- The beast inside me
- Stay
- Dare
- You've done enough
- Ride on
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
trupa Phobia - Posada Rock 2014 - piesele 3&4
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Trupa Phobia - Posada, Piesele 1&2

Interviu cu Trupa Phobia, participanta la FESTIVALUL-CONCURS “ROCK FRATE”

Cand s-a înființat trupa voastra? Ce anume v-a inspirat?In ianuarie 2013 ne-am intalnit 3 prieteni la un pahar de vorba/bere. Dincolo de prietenie, ne lega dragostea  pentru muzica (evident, rock).Avand in vedere ca tocmai finalizasem anumite proiecte muzicale, ne-am decis [...]

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un eveniment!

Nume: Trupa Phobia

Nume de scena: Trupa Phobia

Ani de activitate: 2013 - prezent

Genuri:

Tip artist: