Vasile Vitel

Născut în data de 1 ianuarie 1963 în comuna Tudora din județul Botoșani, Vasile Vițel este un cântăreț de muzică populară și usoară al zonei Moldova.Absolvent al ,,Școlii de Artă București'', promotia 2013, la clasa maestrului Aurel Mustățea, urmează în prezent cursuri de canto cu maestrul George -Valentin Dragomir – tenor, artist liric și pedagog vocal.Prima diplomă obținută a fost diploma de participare la Festivalul Tinereții, desfășurat în perioada 11-17 august 2014 la Mangalia, unde a avut ocazia să cânte pentru prima oară pe o scenă mare și frumoasă. A urmat participarea la Festivalul Provocarea Talentelor de la Bacău, ediția a șasea, desfășurat [...]

Toata biografia Vasile Vitel

Doriti sa invitati pe Vasile Vitel la un eveniment?

Introdu in formular informatii cu privire la evenimentul la care doresti sa aduci artistul ales si noi te vom contacta cu informatii legate de costurile cu privire la sonorizare, transport etc. (daca este cazul.). Adauga o descriere cat mai completa a evenimentului tau pentru a putea oferi un feedback complet.

Videos

Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Video Prezentare - Vasile Vitel
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Vasile Vitel " Da Doamne la om noroc "
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Vasile Vitel - Tarancuta, tarancuta (Cover, Dan Spataru) .mp4
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Vasile Vitel
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Vasile Vitel " Hai vino iar in gara noastra mica "
Născut în data de 1 ianuarie 1963 în comuna Tudora din județul Botoșani, Vasile Vițel este un cântăreț de muzică populară și usoară al zonei Moldova.

Absolvent al ,,Școlii de Artă București'', promotia 2013, la clasa maestrului Aurel Mustățea, urmează în prezent cursuri de canto cu maestrul George -Valentin Dragomir – tenor, artist liric și pedagog vocal.

Prima diplomă obținută a fost diploma de participare la Festivalul Tinereții, desfășurat în perioada 11-17 august 2014 la Mangalia, unde a avut ocazia să cânte pentru prima oară pe o scenă mare și frumoasă. A urmat participarea la Festivalul Provocarea Talentelor de la Bacău, ediția a șasea, desfășurat pe data de 20 septembrie 2014, unde a obținut Premiul I la Secțiunea de Interpretare Muzică Populară și Premiul III la Secțiunea Interpretare Muzică Ușoară Profesional.

Următorul pas a fost  participarea la Festivalul Constelația Necunoscută, a 44-a ediție, desfășurat în perioada 17-18 octombrie 2014 la Vaslui, unde a obținut Locul III, Premiul Special din partea Asociației Culturale „Simfonia  Artelor” Vaslui și premiul  CB Media.

Pe data de 26 octombrie 2014 a participat la Bacău la Festivalul  Provocarea Talentelor - ediția a șaptea -  „La mulți ani, Maestre Iorga!” - unde a obținut Premiul I la Secțiunea Interpretare  Muzică Populară – Marcel Iorga, Premiul II la Secțiunea  Interpretare Muzică  Ușoară și Premiul III la Secțiunea Interpretare Muzică Ușoară -  Marcel Iorga.

În perioada 7 - 9 noiembrie 2014 a participat la ediția a doua a Festivalului Muzical LIRA desfășurat în localitatea Tăuții-Măgherăuș, judetul  Maramureș, unde a obținut mențiune la Secțiunea Interpretare Muzică Populară și Premiul Special la Secțiunea Interpretare Muzică Ușoară.

Tot în luna noiembrie 2014, pe data de 16, a participat la Festivalul Provocarea Talentelor - edția a opta –  „La mulți ani, Alexandra!”, unde a obținut Premiul II la Secțiunea Interpretare Muzică Populară și Premiul III la Secțiunea Interpretare Muzică Ușoară.

În data de 20 decembrie 2014 a participat la Festivalul Național de Interpretare și Creație „Magia Crăciunului”, Secțiunea Interpretare Muzică Ușoară, desfășurat la Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatti” din București, unde a obținut Premiul II.

Anul 2015, în ceea ce privește activitatea muzicală, a început cu participarea la Mangalia, la Festivalul „Olimpiada de iarnă”, organizat de Federația Star Music România, filiala Constanța, unde a obținut Premiul II la Secțiunea Interpretare Muzică Populară și Premiul III la Secțiunea Interpretare Muzică Ușoară.

Pe data de 22 februarie 2015 a participat la Festivalul Concurs Național „Flori de Dragobete” organizat tot de Federația Star Music România, la Mangalia, unde a obținut Premiul I pentru Interpretare Muzică Populară, Premiul I pentru Interpretare Muzică Ușoară și Premiul III la Secțiunea Interpretare Balade.

Pe data de 08 martie 2015 a participat la Festivalul Concurs Național „Femina” organizat de Federația  Star Music România, filiala București,  unde a obținut Premiul I și Premiul Bravissimo pentru Interpretare Muzică Ușoară.

În luna mai 2015 a participat la Festivalul Național de Interpretare și Creație “Trofee Muzicale”, Secțiunea Interpretare Muzică Ușoară, desfășurat în ziua de 09 mai la Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatti” din București, unde a obținut premiul  REGARD OF MUSIC.

O altă participare pe anul 2015 a fost la Festivalul Tinereții de la Mangalia, ediția a 11-a, unde a obținut Premiul III precum și Premiul Enciclopedia Muzicală a României care i-a permis înscrierea în www.abcMuzical.ro precum și promovarea ca artist. 


Album Nume
- PRIMA NOASTRA INTALNIRE
- BUN GASIT LA MASA MARE
- TATA IOANA LU’ IGNAT
- ASTA-I HORA CARE-MI PLACE
- PAHAREL DE LA COTNARI
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Video Prezentare - Vasile Vitel
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Vasile Vitel " Da Doamne la om noroc "
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Vasile Vitel - Tarancuta, tarancuta (Cover, Dan Spataru) .mp4
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Vasile Vitel
Cucerește-ți publicul în 7 pași simpli!
Vasile Vitel " Hai vino iar in gara noastra mica "

Solistul Vasile Vitel in dialog cu Enciclopedia Muzicala

Vasile Vițel despre Enciclopedia Muzicală a României:“Consider că este un concept modern de a promova artiștii, fie la început de drum sau în oricare altă fază a carierei, și de a facilita legătura dintre public și artistul sau artiștii preferați.”Enciclopedia [...]

Info

Ne pare rau dar nu exista nici un eveniment!

Nume: Vasile Vitel

Data nastere: 1 Ianuarie 1963

Ani de activitate: 2014 - prezent

Genuri:

Tip artist: