Ești artist? 

Organizezi un concert sau spectacol? 

Ai lansare de album sau vrei să promovezi un videoclip?    


Platforma on-line www.EnciclopediaMuzicala.ro  este conectată automat la rețelele sociale (peste 300.000 de vizualizări).   

Alege să te promovezi cu 

  • video  
  • interviuri 
  • lansări de videoclip 
  • lansări de single
  • lansări cu albume
  • concerte 
  • știri
  • articole  

Pagina Facebook Enciclopedia Muzicală


Este dedicată artiștilor români și muzicii lor. Invităm publicul la evenimentele și concertele tale, anunțăm noutăți muzicale, lansări de single și albume. Aducem în fața publicului viața artistică și cariera artiștilor, anunțăm concursurile Enciclopediei Muzicale on-line și invităm publicul să vă voteze, împreună cu partenerii noștrii. Publicăm articole pe teme muzicale și comunicate de presă transmise de parteneri, invitații la fsivaluri. Anunțăm noii artiști înscriși în Enciclopedia Muzicală și aducem aminte publicului de muzicieni ai vremurilor trecute și încurajăm tinerii artiști premiați de Enciclopedia Muzicală. Postăm albume de fotografii de la evenimente, concerte, festivaluri, emisiuni TV la care am participat noi sau partenerii noștri.


 

Vreau să urmăresc!

 

Click pe buton pentru a ne urmări!

 


 

GRUPUL ArtistGrup Booking - Enciclopedia Muzicală

 


Este grupul unde artiștii își promovează activitatea către publicul larg, postează videoclipuri și iși fac publicitate către clienți. Este grupul ideal pentru a-ți prezenta oferta de petreceri private și a-ți găsi clienți.


 


ÎNSCRIE-TE ACUM!

Click pe buton pentru a te înscrie!

   

GRUPUL Știri din muzica românească

 


Artiștii, formațiile, bloggerii, impresarii, casele de producție, site-urile de muzică, site-urile de presă muzicală, criticii muzicali, realizatorii de emisiuni muzicale, managerii anunță publicului noutăți, publică știri, lansări de single sau albume de muzică, evenimente, invitații la concerte din muzică sau turnee. Artiștii își anunță participările la emisiuni TV sau radio și invite publicul să îi urmărească.

 ÎNSCRIE-TE ACUM!

Click pe buton pentru a te înscrie!

  

 


 


GRUPUL Festivaluri Concurs

 

Este folosit de către organizatorii de festivaluri și concursuri muzicale pentru promovarea evenimentelor către tineri artiști. Se publică invitații la festivalui, regulamentele de participare, detalii organizatorice importante pentru public, communicate de presă, se anunță câștigătorii și juriile concursurilor, se postează albume de fotografii și filmele din timpul evenimentelor. Tinerii își impărtășesc impresiile și emoțiile din timpul festivalurilor.

 


ÎNSCRIE-TE ACUM!

Click pe buton pentru a te înscrie!

 


 

 


GRUPUL Asociații românești din diaspora

 

Este grupul prin care românii și asociațiile românești din diaspora fac schimburi de informații, știri din domeniul social, politic și artistic. Muzicienii își împărtășesc muzica și către românii aflați departe de meleagurile țării. Promovăm aici tinerii talentați în toate domeniile, care fac cinste țării și pe noi ne fac mândrii că suntem români. Anunțăm premii și distincții, performanțe deosebite.

Românii din diaspora și firmele care au servicii pentru aceștia își pot face publicitate pentru a le veni în ajutor.

 

 

 ÎNSCRIE-TE ACUM!

Click pe buton pentru a te înscrie!

 


 

GRUPUL Cluburi, baruri și restaurante din Romania

 


Este dedicat industriei ospitaliere și publicului larg.  Membrii își promovează produsele, ofertele, concertele, evenimentele pe care le găzduiesc și invite publicul să participle. Se prezintă cele mai tentante oferte din domeniul culinar, cele mai noi sau ingenioase rețete de băuturi, iar chefii ne încântă cu delicioase rețele. Artiștii se fac mai cunoscuți către locațiile de evenimente cu oferte speciale de cântări.

 ÎNSCRIE-TE ACUM!

Click pe buton pentru a te înscrie!

  

 


 

Tweeter – pagina oficială a Enciclopediei Muzicale

 


Pagina tweeter preia în mod automat toate postările din pagina noastra de Facebook Enciclopedia Muzicală. 
FII ALĂTURI DE NOI!

Click pe buton pentru a te înscrie!


 

 


 

Youtube – Enciclopedia Muzicala a României

 

Această pagină găzduiește videoclipuri, montaje și videoprezentări de prezentare ale premianților Enciclopediei Muzicale și tinerilor muzicieni în general.

 

 
Dăruiește MUZICA!

 

Click pe buton pentru a te înscrie! 


 

Pinterest

 

Cuprinde fotografii postate pe www.EnciclopediaMuzicala.ro atât cu muzicieni, afișe, invitații cât și albume de la evenimentele la care noi am participat – festivaluri, emisiuni TV, concursuri.

 

 VEZI POZELE!

 

Click pe buton pentru a te înscrie!


 


 


Blogul PRabcmuzical.Wordpress

Cuprinde articole, știri, interviuri sau video din lumea muzicală, articole și informații utile pentru muzicienii care doresc să avanseze în carieră pe teme de marketing, publicitate și relații publice, clienți și contracte, lucrul cu impresarii și managerii, case de producție și producători, relația cu presa și TV, organizare de evenmente și concerte de success, fiscalitatea în domeniul muzical, drepturi de autor.

 

 

 


CITEȘTE!

Click pe buton pentru a te înscrie!

 

 

© 2016 Kelso Consulting. Toate drepturile rezervate