Politica de confidențialitate


S.C. KELSO CONSULTING S.R.L. este inscrisa in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu numarul de inregistrare 0002587


S.C. KELSO CONSULTING S.R.L.certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.


S.C. KELSO CONSULTING S.R.L.garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor fi folosite de catre S.C. KELSO CONSULTING S.R.L.pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. KELSO CONSULTING S.R.L.are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.


*Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email office @abcmuzical.ro sau la numarul de fax +0314366854. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.


Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

S.C. KELSO CONSULTING S.R.L.utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.


Serverul pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre S.C.  KELSO CONSULTING S.R.L., este periodic analizata in privinta securitatii.


S.C. KELSO CONSULTING S.R.L. isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site www.EnciclopediaMuzicala.ro , cu exceptia detinatorului sau legal - S.C. KELSO CONSULTING SRL, fara acordul prealabil al S.C. KELSO CONSULTING S.R.L., da dreptul unilateral si neechivoc ca S.C. KELSO CONSULTING S.R.L.sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.


Garantam securitatea si confidentialitatea datelor transmise prin sistemul informatic.

Furnizarea datelor personale nu implica nici o obligatie din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date.


S.C. KELSO CONSULTING S.R.L.va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si NU va vinde, NU va închiria si NU va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai.


S.C. KELSO CONSULTING S.R.L. solicita nume, adrese de e-mail, date de la clientii sai in scopul finalizarii comenzilor cat mai corect si rapid.

Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza.


Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul www.EnciclopediaMuzicala.ro  cu cel putin 10 zile înainte de implementarea lor.


Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu vechile reguli de confidentialitate.

 

© 2016 Kelso Consulting. Toate drepturile rezervate