Artist?  Clădește-ți o afacere de succes în jurul muzicii tale 


ca Madonna, Elvis sau Pavarotti

“Marketing pentru artiști”

de Simona Culea este cartea perfecta pentru tine.                   

               Preț 5  

Urmând recomandările vei obține:       

-        clienții te caută fără să ai impresar ceea ce înseamnă că publicul îți recunoaște talentul și activitatea artistică 

-        sponsorii vin către tine și că îți dublezi veniturile la fiecare eveniment la care cânți 

-        primești invitații la festivaluri și concerte unde să fii artistul principal care vinde cele mai multe bilete 

-        presa & industria muzicala vor scrie despre tine iar tu îți crești astfel notorietatea

Ceea ce înseamnă că cifra ta de afaceri va crește cu 50%

și te vei simți un artist împlinit!

 

Cick pe buton pentru a cumpăra


 


Devino o afacere profitabilă! 


e-Cartea "Marketing pentru artiști" conține tactici și strategii de marketing utilizate de artiștii de top din întreaga lume pentru a maximiza încasările.  

Cartea este despre: cum să te caute clienții fără să ai impresar,cum sa ai o Strategie eficientă de Comunicare; cum să te poziționezi ca muzician de succes în mediul virtual, cum sa folosești  marketingul on-line pentru creșterea cifrei de afaceri, cum sa devii un muzician ofertant pentru potențiali clienți și sponsori, cum să te diferențiezi de competitori și să devii un magnet de clienți; cum să faci presa & industria muzicala să scrie despre tine, cum sa creezi o bună reputație și prestigiu, cum să primești recomandări fără să le ceri, cum să vinzi toate biletele la spectacol, cum să vinzi CD/DVD.   

Această carte te va ajuta să ajungi de la un artist independent la un brand ceea ce înseamnă că va face bani pentru tine și îți va asigura succesul ca muzician, chiar și în absența ta!

Cuprinde tactici de marketing aplicate in domeniul muzical și arată acțiunile concrete pe care trebuie să le parcurgi ca să te poziționezi ca artist cu toate șansele de succes. Dacă ești cu adevărat hotărât să faci din muzica ta o afacere de succes, este esențial sa aplici aceste tactici imediat.           


Cumpără e-cartea "Marketing pentru artiști"

Preț 5      


Devino o afacere profitabilă!


Ce spun artiștii 

"E prima carte din România dedicată muzicienilor ce îi ajută să folosească marketingul pentru dezvoltarea carierei. Felicitări!” 

Marian S. Tenor  


“E greu pentru  artiști să se descurce într-un domeniu al specialiștilor. Această carte este un reper care ne ajută să ne orientăm pentru a ne atinge obiectivele” 

Adriana T.  Interpretă de muzică latino și pop

Devino o afacere profitabilă!Despre autoare 

SIMONA CULEA 

Expert în marketing și Relații Publice, fondator al Enciclopediei Muzicale a României on-line, specialist în proiecte strategice la nivel național, Simona este pasionată de marketing și implementarea de proiecte artistice, mereu găsește modalități de a dezvolta, promova și monetiza valoarea artistică, indiferent de genul muzical.  


Cumpără e-cartea "Marketing pentru artiști"

Preț 5      


Devino o afacere profitabilă100% Garantat 

Dacă nu ești mulțumit de carte, anunța-ne în 30 de zile de la cumpărare și vei primi banii înapoi. Fără nici un comentariu. 


© 2016 Kelso Consulting. Toate drepturile rezervate