Credem că talentul autentic trebuie încurajat! 


De aceea suntem gata să ne alăturăm celor ce promovează tinerii muzicieni talentați. Sprijinim festivaluri și concursuri de muzică atât prin promovare și publicitate în www.Enciclopedia Muzicala.ro & social media cât și premiile pe care le acordăm câștigătorilor. 


Ce sunt Premiile Enciclopedia Muzicală? 


Enciclopedia Muzicala a României ajută muzicienii să obțină notorietate în cariera muzicală. 

Premianții devin membrii ai Enciclopediei și sunt alături de cei de succes, sunt acolo unde contează! 

Ce înseamnă concret premiul pe care îl primești? Vei avea un PLAN de PROMOVARE & PUBLICITATE ARTIST pentru o perioadă de 6 luni ce include: 

- Website artist* pe www.EnciclopediaMuzicala.ro 

- Se asigură mentenanță gratuită pentru website cu informații transmise de către tine (foto, melodii, știri, spectacole) pe care noi le publicăm pe web-site-ul tău

- Te promovăm pe Rețelele sociale (share) ale Enciclopediei – vei beneficia de promovarea știrilor prin postări pe rețelele sociale ale Enciclopediei Muzicale: Facebook EnciclopediaMuzicala (impact 300.000/lună) și Youtube, Twitter, Pinerest, G+ 

- Grupurile noastre pe Facebook sunt Știri din muzica românească, ArtistGrup Enciclopedia Muzicală, Cluburi, baruri si restaurante din Romania, Festivaluri Concurs, Asociațiile românești din diaspora – și le poți folosi pentru a te promova chiar tu! 

- Poți participa la concursurile Enciclopedia Muzicală a României în care premiile sunt de genul interviuri la radio, articol, participare în emisiuni TV, taxă de participare la festivaluri concurs, Artistul zilei, publicitate gratuită etc. Participarea la un singur concurs poate aduce un număr de 2500 – 9500 de vizualizări ale web-site-ului tău din www.EnciclopediaMuzicala.ro. 

- Vom realiza pentru tine un montaj video ce include text, imagine, video și sunet cu durata de 2 minute, Full HD 1080. Video-prezentarea se postează pe web-site artist și pe YouTube și se promovează pe rețelele sociale ale Enciclopediei. Rezultatul este un impact de 20.000 vizualizări.

Premiul oferit de Enciclopedia Muzicală are o valabilitate de 1 lună. Dacă în termen de 1 lună de la acordarea premiului nu ne-ai contactat, nu mai poți beneficia de aceste servicii de promovare. 


Dacă ai câștigat un Premiu Enciclopedia Muzicală te rugăm să ne contactezi imediat


Da, am câștigat un premiu

CLICK pe buton pentru a trimite un email


Kelso. Consulting. Toate drepturile rezervate.