SERVICII PENTRU ARTIȘTI

FOLOSEȘTE MARKETING, PUBLICITATE ȘI P.R. MUZICAL 
ÎN FAVOAREA TA! 




Kelso consulting ajută muzicienii să avanseze rapid în carieră în muzică prin servicii de marketing digital, publicitate și PR muzical și să obțină notorietate. 


 




Te ajută să îți construiești imaginea și să te plasezi pe internet ta ca muzician român prin promovarea direct către iubitori de muzică din 45 de țări. Te ajută să atragi publicul și să obții angajamente cu serviciu de booking pentru a-ți crește încasările. Ai Garantat vizualizări pentru imaginea ta de artist ca să îți crești notorietatea și să devii un artist cerut de public. 

 Variante de planuri - Standard, Extra, Premium





    



 












6 X SHOW


Te ajută să devii cunoscut organizatorilor de evenimente muzicale (festivaluri), locațiilor de evenimente (restaurante, cluburi) și evenimente culturale (primării) pentru a obține angajamente și spectacole la scenă care să îți crească cifra de afaceri!


Da, vreau mai multe spectacole!

CLICK pe buton pentru a ne trimite un email







AUTOPILOT CLIENT

Te ajută să obții mai mulți clienți privați (nunți,
petreceri corporate) prin publicitate în Catalogul de artiști recomandați de Enciclopedia Muzicală și serviciul de BOOKING Artist ca să închei mai multe contracte și să-ți crești cifra ta de afaceri! 


Da, vreau să am mai mulți clienți!

Click pe buton pentru a ne trimite un email












FOR-PRESS

Te ajută prin campanii de presă să devii cunoscut în presa muzicală din România și străinătate ca să obții interviuri, articole în presă, difuzări la radio și TV, ca să devii un artist cerut și să obții mai multe angajamente! 

Da, vreau să devin cunoscut în presă!

Click pe buton pentru a ne trimite un email

 

                  



 





·         Te ajută să îți construiești imaginea și să te plasezi pe internet ta ca muzician român prin promovarea direct către iubitori de muzică din 45 de țări. Ai Garantat 300.000 de vizualizări pentru imaginea ta de artist ca să îți crești notorietatea

·         Te ajută să ajungi direct la abonații noștri prin apariție în Newsletter lunar ca să aduni public numeros la evenimentele tale și să vinzi bilete, melodii sau albume.

·         Te ajută să obții angajamente cu serviciu de Booking artist ca să închei mai multe contracte și să-ți crești cifra ta de afaceri!

·         Te ajută prin kit de presă și campanii de presă să devii cunoscut în presa muzicală din România și străinătate ca să obții interviuri, articole în presă, difuzări la radio și TV, ca să devii un artist cerut și să obții mai multe angajamente!

·         Te ajută să devii cunoscut organizatorilor de evenimente muzicale (festivaluri), locațiilor de evenimente (restaurante, cluburi) și evenimente culturale (primării) pentru a obține angajamente și spectacole la scenă care să îți crescă cifra de afaceri! 

·         Te ajută să crești numărul de fani înregistrați cu adresă de email prin activarea serviciului baza de date fani ca să obții public la spectacole și să vinzi bilete la concerte. 


Ești artist? Întră în Programul ArtistBrand!

  CLICK aici


        


© 2016 Kelso Consulting. Toate drepturile rezervate