Enciclopedia Muzicala - partener al Festivalului “GR.V. BIRLIC”

ENCICLOPEDIA MUZICALA A ROMANIEI (EMR) anunta PARTENERIATUL cu ASOCIATIA FALTICENI CULTURAL pentru

 FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE TEATRU PENTRU TINERET “GR.V. BIRLIC”

Evenimentul se va desfasura la Falticeni in perioada 31 august - 6 septembrie 2015. Anul acesta festivalul a ajuns la editia a V-a fiind deja o manifestare de raditie pentru orasul in care s-a nascut marele actor al scenei romanesti, Grigore Vasiliu Birlic.

In cele 7 zile de festival vor fi foarte multe evenimente in care teatrul si muzica se vor impleti intr-un mod foarte placut. Pe langa concursul dedicat artei teatrale se va desfasura si Festivalul Fălticeni Folk, concurs de interpretare şi creaţie care ii va avea ca invitati pe Magda Puscas, Stefania Iacob, trupa "Fara Zahar", Vasile Mardare, Cosmin Vaman si Alexandra Andrei.

Programul complet al festivalului il gasiti aici.

ENCICLOPEDIA MUZICALA A ROMANIEI va oferi PREMII SPECIALE castigatorilor festivalului constand in PLAN  DE MEMBRU BAZA EXTRA in cadrul Enciclopediei Muzicale - www.abcMuzical.ro, promovare timp de 6 luni si posibilitatea de a participa la concursurile organizate de EMR. 
 
ENCICLOPEDIA MUZICALA A ROMANIEI ureaza succes tuturor participantilor!

abcMuzical - Enciclopedia Muzicală a României oferă muzicienilor cea mai completă platformă de servicii integrate pentru a se lansa și a avea o carieră de succes  - oportunități concrete, acces în industria muzicală și pachete de servicii cu instrumente promoționale.

KELSO Consulting, firma inițiatoare a unicului concept integrat de promovare de pe piața muzicală autohtonă –abcMuzical - Enciclopedia Muzicală a României, susține artiștii români în dezvoltarea carierei muzicale.  

Detalii despre planurile de membru sunt disponibile accesând link-ul: http://www.abcmuzical.ro/planuri-de-membru.