Termeni si conditii de utilizare

 

Termenii si conditiile prezentate se aplica in cazul in care accesati si utilizati site-ul web al www.EnciclopediaMuzicala.ro ; utilizarea site-ului reprezinta acceptarea accestora de la prima accesare.

SC Kelso Consuting SRL isi rezerva dreptul de a a modifica termenii si conditiile in orice moment, facand publice on-line aceste modificari.


Materialele editate de pe web-site nu vor fi modificate,  adaptate si nu se vor crea alte articole pe baza oricarui material aflat pe site fara indicarea www.EnciclopediaMuzicala.ro  ca sursa bibliografica.


Website-ul www.EnciclopediaMuzicala.ro  va fi folosit exclusiv in scopuri legale fara a impiedica, restrange sau stopa utilizarea website-ului de o a treia parte, inclusiv hartuirea sau producerea de neplaceri oricarei persoane cat si transmiterea de continuturi obscene sau agresive.


Este interzisa transmiterea prin intermediul site-ului web materiale defaimatoare, amenintatoare, obscene, vatamatoare sau pornografice sau care ar incalca in vreun fel drepturile persoanelor (inclusiv drepturile de proprietate intelectuala, drepturile de confidentialitate, sau cele de intimitate)


Erori si intreruperi - Noi nu garantam ca functiile continute in materialul de pe Website vor fi fara intreruperi sau erori, ca defectiunile vor fi remediate, sau ca siteul de web sau serverul care permite accesul nu are virusi, alte probleme sau ca ofera o functionalitate, acuratete si credibilitate perfecta a materialelor. Noi nu ne asumam responsabilitatea si nu putem fi trasi la raspundere pentru nici un prejudiciu, nici pentru virusii care va pot afecta echipamentele computerizate sau alte proprietati in urma accesului, utilizarii sau navigarii pe website-ul nostru sau datorita descarcarii oricaror materiale, date, texte, imagini, clipuri video sau audio.


SC Kelso Consulting nu este raspunzator de continutul oricarui web-site partener


SC Kelso Consulting isi desclina orice responsabilitate in prvinta oricaror spete, obligatii,  daune, amenzi, cheltuieli, taxe, aparute ca urmare a oricarei incalcari a acestor termeni si conditii de catre dumneavoastra sau de orice alte indatoriri rezultate din incalcarea termenilor si conditiilor www.EnciclopediaMuzicala.ro .


SC Kelso Consulting isi rezerva dreptul de a anula posibilitatea de folosire a www.EnciclopediaMuzicala.ro  utilizatorului care a incalcat termenii si conditiile de utilizare.


SC Kelso Consulting va inscrie la concursurile www.EnciclopediaMuzicala.ro  doar membrii ai Enciclopediei Muzicale a Romaniei. 


Continuarea utilizarii  www.EnciclopediaMuzicala.ro   reprezinta acceptul dumneavoastra asupra tuturor termenilor si conditiilor de utilizare de mai sus.


© 2016 Kelso Consulting. Toate drepturile rezervate