Ce se spune despre noi

Liviu Hopârtean, Presedinte Arthis, Belgia-Bruxelles

Enciclopedia muzicală și serviciile de promovare reprezinta o oportunitate și o șansa pentru tinerii artiști, noi posibilități și o alta vizibilitate pentru artiști, dar mai ales facilitează accesul publicului larg atât din țara cât și din afara ei la toate genurile de muzica, la grupuri și artiști individuali, cunoscuți sau nu, care aduc ceva nou în muzica româneasca.

Florin Neagoie, artist liric la Filarmonica Oltenia

E un prilej de bucurie pentru noi artiștii să avem Enciclopedia Muzicală a României on-line care ne aduce în fața iubitorilor de muzică din România și din lume. Suntem singura țară din Europa care avem un proiect de acest gen, iar produsele de promovare sunt foarte eficiente. 


Viorel Stoica, manager artistic, director al Festivalului Tinereții 

"Enciclopedia Muzicala a României on-line, este singurul proiect de acest fel care integrează servicii de marketing, publicitate și P.R. muzical cu mediul digital și ajută artiștii să obțină notorietate. De când folosesc aceste servicii și produse cifra de afaceri a crescut semnificativ pentru că artiștii cu care lucrez au început să fie din ce în ce mai ceruți de public."

 

Lucia Neamțu,   Președinte al Asociației Friends Forever, director de festivaluri folclorice naționale și internaționale

"Mulțumesc pentru sprijin și ajutor în promovare. Doresc sa felicit conducerea Kelso Consulting și personal pe dna. Simona Culea cu care am lucrat și cu care îmi doresc sa colaborez în viitor."


Marian Someșan, tenor, profesor de muzică

"Enciclopedia Muzicala este un reper în promovarea culturii muzicale românești și locul în care artiștii au șanse egale de promovare, iar publicul găsește informații complete și obiective despre aceștia. Artiștii au șanse egale de a se promova și de a se prezenta publicului larg."

 

Sorin Andrei – realizatorul emisiunii "Hai – Hui prin Sufletul Folkului" la Radio Enigma României

"Un proiect ambițios, care încet încet a intrat în viata muzicală românească. Felicitări! Şi totodată vă asigur de tot sprijinul meu!" 


Dana Neagoie, director de festivaluri muzicale naționale 

Posibilitățile  tinerilor artiști au crescut exponențial cu Enciclopedia Muzicală a României care este un spațiu întâlnire între publicul iubitor de muzică și artiștii români. Este singura publicație on-line care dă șanse egale de exprimare tuturor, indiferent de gen muzical sau vârstă. 


Emeric Imre, interpret de muzica folk

"Îmi doresc sa aveți satisfacția lucrului făcut cu suflet, făcut bine, cât mai multe vizionări şi accesări pentru că fără ele în lumea de astăzi nu se poate cântări un domeniu. Deci, să aveți milioane de vizitatori şi să faceți lucruri frumoase. Îmi doresc ca lumea să știe de voi că sunteți importanți şi mai ales că promovați valorile autentice."

 

Ioan Alungulesei, interpret de muzica populară și realizator TV

"Invit interpreții de muzica populara și nu numai sa apeleze la serviciile Kelso Consulting de promovare. Este cea mai sigura cale spre creșterea notorietății artistice. Construirea unei cariere in domeniul muzical este un drum frumos dar dificil în care este nevoie de o echipa de profesioniști". 

 

Petre Prodan, percuționist 

“Proiectul în sine este unic în România şi poate chiar unic în Europa, un proiect ce pune bazele unei activității de promovare a artiștilor, de la tot ceea ce înseamnă media pe internet și până la apariții TV şi radio!”

 

Viorel Puia, compozitor si orchestrator

“Salut această inițiativă! Este un proiect de amploare foarte util şi necesar pentru lumea muzicală românească derulat de profesioniști"

Ecaterina Campeanu, Director Radio Prodiaspora

"Muzica unește, induce visare, alungă singurătatea şi ne ajută să mergem mai departe pe portativul vieţii .   Kelso Consulting,  unește sufletele prin muzică. În primul rând vreau să vă felicit pentru inițiativă, un proiect nebunesc, tocmai de aceea îmi place și am decis să mă implic. Mult succes, aștept cu interes note de progres." 

 

Mihaela Tatu, realizatoare și prezentatoare TV 

"Un lider nu pune interesul firmei lui pe primul plan, pune pe primul loc interesul beneficiarului. Datorită faptului că acel client este mulțumit câștigă ambele părți. Acesta este rolul vostru şi asta s-a întâmplat. Vă doresc multă sănătate, să mergeți la tot mai multe evenimente şi să ne reîntâlnim cu bine."


Viorela Filip, solistă, compozitoare, textier și profesoară de muzică
“Cred că este o idee grozavă și era nevoie de așa ceva. Și, de asemenea, cred că nu poate să fie decât o inițiativă extraordinară.”


Mihai Boicu, interpret de muzica folk

“Să ajungeți cât mai departe pentru ca datorita serviciilor dumneavoastră oamenii valoroși își pot găsi cu adevărat mulțumirea ăi satisfacția profesională, de care ei au nevoie. Numai prin intermediul Enciclopediei Muzicale – www. Kelso Consulting.ro ei se pot face auziți și de către alte persoane”.

 

Grup Zari, muzica folk

“Vă mulțumim foarte mult pentru premiul pe care ni l-ați oferit si sperăm ca Enciclopedia să-i sprijine mai departe și pe ceilalți tineri care vor participa la acest concurs”.

 

Alexandra Spireanu, interpreta de muzică clasica și folclor

“Sprijinul pe care îl acordați artei si artiștilor este extraordinar! Felicitări tuturor care depun efort și își dedică parte din viața lor in sprijinul celor care ca și mine sunt la început de drum. Pentru încrederea pe care o acordați dați nu numai nouă sprijin, ci și istoriei muzicale universale. Unii pot scrie istorie prin ceea ce fac.”

 

Laurențiu Chiorean, solist instrumentist

„Va mulțumesc din tot sufletul pentru că ați avut încredere în mine și că mi-ați oferit acest premiu. Pentru mine este o mare onoare sa fiu membru al Enciclopediei Muzicale a României”.

 

Catalina Rotaru, interpreta de muzica populara

“Vă mulțumesc din suflet pentru acest premiu și mă bucur din suflet că oferiți tinerilor posibilitatea de a se face remarcați de către toată lumea. M-am bucurat enorm de mult când am auzit că eu sunt câștigătoarea acestui minunat premiu”.

 

Oana Vențel, interpretă de muzica populara

“Sunt foarte mandra că am câștigat acest premiu minunat din partea Enciclopediei .Și, mai ales, să fac parte din această companie si Doamne ajuta la câți mai mulți soliști care vor să se lanseze prin intermediul dvs.

 

Raul Tiță, solist instrumentist

“În primul rând, as vrea să vă mulțumesc pentru premiul pe care mi l-ați oferit. Mă simt minunat ca am reușit să obțin acest premiu.Vă doresc mult succes în tot ceea vă propuneți să faceți, si să descoperiți cât mai multe talente autentice pentru că interpreții de muzică si nu numai au nevoie să se facă auziri de către toată lumea. Iar voi, prin meseria pe care o faceți reușiți sa îndepliniți această dorință pe care mulți interpreți o au”.

 

Bianca Sârbu, interpreta de muzica populara

“Vă doresc sa aveți parte de tot ceea ce este mai bun, să realizați lucruri frumoase și să aduceți pe chipurile concurenților zâmbete, să le oferiți acel imbold de care ei au nevoie pentru a nu se descuraja și de a-și urma visurile pe care le au”.

 

Vasile Vițel, interpret de muzică populară

“Consider că este un concept modern de a promova artiștii, fie la început de drum sau în oricare altă fază a carierei, și de a facilita legătura dintre public și artistul sau artiștii preferați.” 


Trupa TEENS BAND  

“Enciclopedia Muzicală a României care folosește noua tehnologie și media, considerăm că ajută tinerele talente pentru a se afirma.”


Adriana Marina Magureanu, Coordonatorul Departamentului Cultural din cadrul Ligii Studenților Electroniști 

"Enciclopedia Muzicala, sponsor al Festivalului-concurs “Primăvara Folkului” a oferit un premiu surpriză câștigătorilor de la cele doua categorii, Interpretare și Compoziție, care a constat în șansa de a deveni cunoscuți prin intermediul  mijloacelor de promovare online." 


Daniel Sână, Daniel Sână Impresar artistic și organizator de evenimente cultural-artistice 

"Recomand cu încredere Enciclopedia Muzicală a României pentru că în primul rând oferă încredere și corectitudine... Enciclopedia Muzicală a României este formată din profesioniști care pune suflet în tot ceea ce face. Nu ezitati să faceți alegerea perfectă!" 


 © 2016 Kelso Consulting. Toate drepturile rezervate